Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

DENNE SAKEN ER EN DEL AV EN KAMPANJE FOR SCHIBSTED BEDRIFT, 2021

Sjefredaktør i E24:

Økonomi bør oppta alle

Lars Håkon Grønning leder landets største avis for økonomi og næringsliv, E24. Sjefredaktøren mener at absolutt alle har nytte av å holde seg oppdatert på nyheter – og at tilgang til solide nyhetskilder er et premiss for å kunne gjøre en god jobb

Sjefredaktøren i Bergens Tidende:

– Bred kunnskap er viktig i alle bedrifter

Lars Håkon Grønning leder landets største avis for økonomi og næringsliv, E24. Sjefredaktøren mener at absolutt alle har nytte av å holde seg oppdatert på nyheter – og at tilgang til solide nyhetskilder er et premiss for å kunne gjøre en god jobb

– Jeg er ikke et sekund i tvil om at folk som er oppdatert på nyheter og har mulighet til å konsumere innsiktsfull journalistikk både blir bedre i stand til å utføre jobben sin, og ikke minst gladere og mer inspirerte mennesker, sier sjefredaktøren.

Grønning mener at å holde seg oppdatert på relevante nyheter også er med på å gjøre oss til bedre kolleger og arbeidstakere.

– Å ikke være oppdatert på viktige nyheter er et usedvanlig dårlig utgangspunkt i møte med kolleger, konkurrenter og samarbeidspartnere, sier han.

– E24 har en viktig rolle i medielandskapet

For å forstå samfunnet, må du forstå hvordan verdier skapes og kapital forvaltes. Det er en umulig oppgave å forstå samfunnsutviklingen uten å forstå økonomi og næringsliv, sier Lars Håkon Grønning. Han forteller at E24 skal være stedet for både løpende informasjon om økonomi og finans, men at de fremover også skal satse tungt på kritisk og undersøkende journalistikk.

Interessert i å høre mer om bedriftsabonnement på E24 og våre andre aviser? Meld interesse her!

– E24 er landets største og viktigste avis for økonomi og næringsliv. I tillegg til å holde leserne løpende oppdatert med presis informasjon, skal E24 være en tydelig vaktbikkje overfor maktpersoner innen økonomi og næringsliv. I årene som kommer skal vi ta en tydelig posisjon som ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk.

I en tid hvor «pengeinfluencere» og «sparebloggere» styrer stadig mer av den offentlige samtalen om hva hvermannsen skal og bør bruke lønningsposen på, skal E24 også holde disse ansvarlig for det de sier, sier sjefredaktøren.

– Det er naturlig at vi har et kritisk blikk på alle som ytrer seg om økonomi og finans, men samtidig ha en nysgjerrighet rundt hvorfor disse treffer tidsånden så godt. E24 har som mål å være faktabaserte og balanserte, men også engasjerende og overraskende, sier han. Gode samtaler kan gi gode ideer

Grønning er selv en storkonsument av nyheter, både fordi han sitter ved roret i Norges viktigste næringslivsavis og fordi han personlig er opptatt av å følge med på hva som skjer i verden.

– Jeg bruker mye tid på å lese både norske og internasjonale medier, både for å holde meg oppdatert og hente inspirasjon. Det er et godt utgangspunkt å ta med seg i samtaler med gode venner rundt meg. Det er ofte i samtaler med disse at jeg blir inspirert til å tenke de store tankene, forteller han.

Lurer du på hvor Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted, tenker de store tankene? Svaret ligger, kanskje overraskende, i blomsterbedet – se filmen her.Penger, pandemi og det grønne skiftet

Mye av næringslivsjournalistikken det siste året har naturlig nok handlet mye om hva de drastiske tiltakene som har vært satt inn har påvirket den nasjonale og den globale økonomien. Det vil nok ikke endre seg med det første, tror sjefredaktør Grønning.

– Ettervirkningene av pandemien kommer til å prege næringslivet i mange år fremover, så det blir helt sentralt for oss å dekke dette. Konsekvensene av de tiltakene som har vært iverksatt har vært enorme for norske bedrifter, og det må vi følge tett, sier han.

Et annet område E24 bruker mye ressurser på, og som vil være viktig i årene som kommer, er det grønne skiftet i norsk og internasjonalt næringsliv. – Det er kanskje vår tids største sak, og omstillingene vi står ovenfor i dette skiftet blir det selvfølgelig viktig å dekke. Vår ambisjon er å være ledende på denne journalistikken.

Alle bør lese E24

Det er ingen tvil om at Lars Håkon Grønning mener at E24 bør treffe flere enn de som har finansverdenen som sin arbeidsplass. Så hvem er egentlig målgruppen deres?

– Alle som er interessert i økonomi og næringsliv – og det bør alle være, fastslår sjefredaktøren.

Og om det skulle være noen tvil om at E24 er noe for de utenfor Oslogryta: – Vi er og skal være en næringslivsavis for hele Norge, sier Grønning.Vi har abonnement tilpasset din bedrift

Trykk på størrelsen på din bedrift for å se priser og produkter:

Liten bedrift

1-5 ansatte

Asset 1.svg

Stor bedrift

6 eller flere ansatte