Y


DENNE SAKEN ER EN DEL AV EN KAMPANJE FOR SCHIBSTED BEDRIFT, 28 mai 2020

E24 inkludert i Schibsted Bedrift:

– Derfor er det viktig at norske bedrifter følger med i nyhetsbildet i tiden fremover

– Med Schibsted Bedrift – der Norges viktigste nyhetskilder samles på ett sted – kan norske bedrifter sørge for at de ansatte har full oversikt over nyhetsbildet. Det er det mange gode grunner til, ifølge sjefredaktør i E24, Gard L. Michalsen.

E24 inkludert i Schibsted Bedrift:

– Derfor er det viktig at norske bedrifter følger med i nyhetsbildet i tiden fremover

– Med Schibsted Bedrift – der Norges viktigste nyhetskilder samles på ett sted – kan norske bedrifter sørge for at de ansatte har full oversikt over nyhetsbildet. Det er det mange gode grunner til, ifølge sjefredaktør i E24, Gard L. Michalsen.

– For det første opererer jo ikke norske bedrifter i et vakuum, men i samspill med det norske samfunnet og næringslivet, sier Michalsen: – Derfor er bedriftene avhengige av ansatte som følger samfunnsutviklingen, ettersom de skal levere produkter og tjenester som er skreddersydd både for dagens og morgendagens samfunn. Da må de følge utviklingen tett, slik at de vet hva norske forbrukere og bedrifter trenger, gjerne før forbrukerne og bedriftene selv vet at de trenger det, fortsetter han.

Oppdaterte ansatte tar gode beslutninger

For å kunne treffe markedet med riktige produkter og tjenester til riktig tidspunkt, er det helt nødvendig at alle i bedriften, ikke bare ledelsen, har innsikten som kreves. Et godt og nyansert bilde av hva som rører seg i samfunnet er alfa og omega, mener Michalsen:

– Det å sørge for at alle i bedriften er oppdaterte på utviklingen i samfunn, næringsliv, politikk og økonomi, er en veldig god investering i bedriften. Da vet du at du har ansatte som er oppdaterte. Da er sjansen større for at de rette valgene blir tatt i alle ledd i bedriften, sier redaktøren.Enda viktigere å følge med i krisetider

De siste månedene har nyhetene åpenbart vært sterkt preget av koronaviruset og nedstengningen av samfunnet. Krisen har påvirket alle norske bedrifter – de aller fleste i negativ retning. Michalsen mener det nå er enda viktigere at bedriftene følger med på utviklingen:

– Akkurat nå skjer det ekstremt mye, med nye tiltakspakker, forskrifter og anbefalinger fra myndighetene flere ganger i uka. Det er krevende å følge med på alt, men kritisk for å lede bedriften helskinnet ut på den andre siden, sier Michalsen.

Det er heller ikke bare det å holde seg oppdatert på regelverk, vilkår og støtteordninger som er viktig for bedriftene, ifølge E24-redaktøren. For å ha best mulig forutsetninger for å lande på beina, er det viktig at bedriftene og deres ansatte ser det store bildet:

– Det som kommer av regelverk, vilkår, og støtteordninger, er jo selvfølgelig viktig å holde seg oppdatert på, men for bedriftene er det jo helt essensielt å følge med på de store linjene i økonomien for å kunne vite hvordan man skal drive en bedrift fremover, sier Michalsen: – Situasjonen viser jo hvor viktig bedriftene er for samfunnet og hvor tett samfunnet er vevd sammen med bedriftene. Når samfunnet stopper opp, stopper bedriftene opp, og da forsvinner arbeidsplassene, noe som igjen fører til at skatteinntektene stopper opp. Da er vi inne i en veldig ond sirkel, som krever at alle holder seg oppdatert, slik at flest mulig tar best mulig valg, fortsetter han.

gard1.1000x666.jpg

Foto: Jan Magnus Weiberg Aurdal

E24 holder deg oppdatert på økonomi og finans

E24 er en avis som kan være særlig interessant for bedrifter, med noen av Norges dyktigste økonomijournalister i stallen, og en redaksjon som følger utviklingen i norsk og internasjonal økonomi tett.

– Vi følger både den makroøkonomiske utviklingen, de store norske bransjene og øvrig næringsliv tett. Og ikke minst de mange nøkkeltallene som forteller noe om utviklingen fremover. Akkurat nå er disse ekstremt viktige, for de forteller noe om forventningene til økonomisk vekst igjen, sier Michalsen.

Koronadekningen til E24 har selvfølgelig hatt et sterkt økonomisk fokus, og har dreid seg mye om nedstengingen av samfunnet og konsekvensene av den. Gard er stolt av journalistenes arbeid, og av det de har fått til fra hjemmekontorene sine den siste tiden:

– Vi har vært gode til å vise hvilke konsekvenser nedstengningene har fått for norsk næringsliv. Gjennom å vise hvordan bedriftene blir rammet, hvor mange som blir rammet, hvordan støtteordningene hjelper eller ikke hjelper, håper og tror jeg at vi har vært med på å påvirke hvordan samfunnets tiltak har blitt innrettet, og etter hvert også utviklet og forbedret, sier han.

Asset 12x_v2.png

Gard L. Michalsens kunnskapskollega

Alle bedrifter har en «kunnskapskollega» – den som alltid har overblikket, og som de andre kan spørre hvis det er noe i nyhetsbildet de ikke forstår, eller en sammenheng som de ikke får til å henge på greip. For Gards del er det blant andre E24s sin børskommentator Johann Sundberg som fyller denne rollen:

– Johann har jobbet i E24 siden starten, og har fulgt både norsk næringsliv, politikk og økonomi i mange år. Han kan jeg stille både gode og dårlige spørsmål, ler han. – Uansett hvilken kvalitet det er på spørsmålet, får jeg alltid et godt svar. Heldigvis er det jo ikke bare jeg som får dra nytte av kunnskapen hans, ettersom han skriver kommentarer for E24 hver dag, som forklarer utviklingen i næringslivet, på børsen og i markedet. Det å ha gode kolleger som kan hjelpe deg med å få innsikt i noe du ikke helt skjønner, er helt uvurderlig.

Ønsker du å gi dine ansatte og kollegaer oppdatert og troverdig innsikt? – Les mer om hvordan Schibsted Bedrift kan bidra til et kunnskapsløft her.


Få oppdaterte kolleger med bedriftsabonnement fra Schibsted Bedrift

Med bedriftsabonnement kan alle på jobben lese avisen slik de selv liker best

Illustrativ grafikk

BEDRIFTENS NAVN

ANTALL ANSATTE SOM ØNSKER TILGANG

1-5 ansatte
6-40 ansatte
40+ ansatte

KONTAKTPERSON

STILLING

E-POSTADRESSE

TELEFONNUMMER

HVA ER DU INTERESSERT I? (DU KAN VELGE FLERE)

Aftenposten
Bergens Tidende
Stavanger Aftenblad
VG
E24
Askøyværingen
Bygdanytt
Vestnytt
Strilen
Magasiner

Meld uforpliktende interesse, så kontakter vi deg!

Schibsted Norge AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn her. Opplysningene brukes til å behandle din forespørsel og for å ta kontakt med deg. Du kan finner mer informasjon om Schibsteds behandling av personopplysninger her.