Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

Heidi Nygjelten

Min største tabbe


Ingen er perfekte, og alle gjør feil. Også ledere. Eller kanskje særlig ledere?

Små tabber som ikke får noen alvorlige konsekvenser, middels dumme ting som bare rammer egen stolthet, og store, graverende tabber som treffer både dem selv og andre – og i noen tilfeller også bedriftens lommebok.

Alle tabber er en mulighet for læring. Derfor vi vil gi et knippe ledere muligheten til å dele sine tabber, dumme avgjørelser og pinlige feilvurderinger. Så vi andre kan slippe å gjøre dem – og for å trøste oss med at selv den mest rutinerte kan ha en dårlig dag på jobben.

For om det kan være kostbart for en leder å gjøre feil, koster det i alle fall lite å få ansatte som tenker større.

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

"– Hagen er et av få steder hvor jeg kan være helt alene i flere timer av gangen, og da henter jeg frem input og informasjon jeg har fått, og bearbeider alt sammen. Når man er fokusert på en konkret ting, kan hodet jobbe ubevisst og finne nye sammenhenger og nye ideer."


Schibsted Norge AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn her. Opplysningene brukes til å behandle din forespørsel og for å ta kontakt med deg. Du kan finne mer informasjon om Schibsteds behandling av personopplysninger her.

11 norske næringslivledere forteller om sine største tabber

I denne e-boken fra Schibsted Bedrift forteller norske ledere om sin største tabbe, hvordan den kunne vært unngått, og ikke minst: hva de lærte av den.