Y

Magasiner

Vi har samlet Schibsted sine magasiner for å gi deg innsikt, inspirasjon og kunnskap.

Gjør livet rikere med Norges fremste økonomi- og forbrukermagasin. Her får du alt om privatøkonomi, skatt, lån og investeringer.

Dine Penger

MÅNEDLIG

Aftenposten Innsikt er et aktualitetsmagasin, og gir deg et effektivt overblikk og grundigere dypdykk i aktuelle temaer. Dette er magasinet for deg som er opptatt av norsk og internasjonal politikk og samfunnsliv, og som ønsker større innsikt og analyser.

Aftenposten Innsikt

Månedlig

Aftenposten Historie er et norsk historiemagasin. Innholdet er ført i pennen av kunnskapsrike skribenter som er blant de mest kunnskapsrike i Norge innen sitt fagfelt. Aftenposten Historie har rikelig med norsk innhold, i tillegg til bred dekning av internasjonale hendelser.

Aftenposten Historie

månedlig

MAGASIN+ er 17 magasiner samlet i ett digitalabonnement. Du får tilgang til magasiner fra Aftenposten, Fri Flyt, Norsk Maritimt Forlag, Vagabond og Lyd&Bilde.

MAGASIN+

digitalt

Mat fra Norge er Norges største og mest leste matmagasin. Magasinet gir deg inspirasjon, oppskrifter, matkultur og bakgrunn for våre mattradisjoner. Redaksjonen reiser land og strand på jakt etter de gode smakene - og historiene.

Mat fra Norge

månedlig

Hyttemagasinet er magasinet for deg som allerede er hytteeier, eller drømmer om å bli det. Her kan du lese om nyttige hytteprodukter, interiør, gjør-det-selv-tips, samt svar på leserspørsmål og gode råd fra eksperter. Du får se vakre arkitektperler, bli med på en rekke hyttebesøk og du får en tips, inspirasjon og ideer.

Hyttemagasinet

månedlig

I Aftenposten Junior dekker vi det som skjer i samfunnet på en måte barna lettere kan forstå. Hver uke gir Aftenposten Junior leserne nyheter fra Norge og verden, sport, dyrestoff, kultur, kryssord, tegneserier, quiz og mye annet.

Aftenposten Junior

ukesavis

Les om abonnementsvilkårene her.

Schibsted Norge AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn her. Opplysningene brukes til å behandle din forespørsel og for å ta kontakt med deg. Du kan finner mer informasjon om Schibsteds behandling av personopplysninger her.

BEDRIFTENS NAVN

ANTALL ANSATTE SOM ØNSKER TILGANG

KONTAKTPERSON

STILLING

E-POSTADRESSE

TELEFONNUMMER

HVA ER DU INTERESSERT I? (DU KAN VELGE FLERE)

Aftenposten inkl. E24
Bergens Tidende inkl. E24
Stavanger Aftenblad inkl. E24
VG
E24
Full Tilgang

HAR DU NOEN ANDRE KOMMENTARER?

Meld uforpliktende interesse, så kontakter vi deg med et pristilbud!