Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

Dette er en del av kampanje for Schibsted Bedrift, Publisert 14. oktober 2020.

Mediebildet kan snu arbeidsdagen på hodet.
Vær forberedt!

For mange virksomheter kan det å holde seg oppdatert om nyhetsbildet bidra til at de ansatte tar klokere beslutninger.


Mediebildet kan snu arbeidsdagen på hodet.
Vær forberedt!

For mange virksomheter kan det å holde seg oppdatert om nyhetsbildet bidra til at de ansatte tar klokere beslutninger.


Evnen til å håndtere plutselige hendelser som påvirker din eller kunders virksomhet, er vesentlig i en rekke kunnskapsintensive yrker. 

Enten det er politikk, økonomi, kultur eller utenriks – eller nordmenns idrettsprestasjoner – bringer Schibsted Bedrift nyhetene som gjør at du forstår mer av alt som skjer rundt deg.

For noen er det viktigere enn for andre. I boken Politisk lederskap har forfatter Agnar Kaarbø intervjuet en rekke tidligere statsråder om hvordan de håndterte rollen som en del av landets viktigste ledergruppe. Blant spørsmålene de fikk, var betydningen av flaks eller uflaks.

– Det er ikke flaks hvordan du takler det som skjer. Og da er vi inne på kjernen ved politisk lederskap: Evnen til å gripe det som oppstår i øyeblikket, sier Kaarbø i en film fra forlaget.

Når plutselige hendelser påvirker din hverdag

Nå er det ikke alle forunt å ta plass rundt Kongens bord, men evnen til å håndtere plutselige hendelser som påvirker din egen eller kunders virksomhet, er vesentlig i en rekke kunnskapsintensive yrker. Det gjelder alt fra bransjer med bred kundeportefølje til interesseorganisasjoner, ulike former for konsulentvirksomhet og det offentlige.

Og det går faktisk an å gi seg selv bedre forutsetninger, eller legge til rette for den flaksen som ifølge den romerske filosofen Seneca den yngre (ca. 4 f.Kr.-65 e.Kr.) oppstår når forberedelser møter muligheter.

Illustrativt bilde

Les relevante nyheter

 – Med Schibsted Bedrift kan din virksomhet få tilgang til et arbeidsverktøy som gjør det enklere å holde seg oppdatert på nyhetsbildet. Fordelen med Schibsted Bedrift, er at vi har hele 16 forskjellige nyhetskilder som dekker et bredt behov for interesser og fagfelt. En økonomimedarbeider har sannsynligvis behov for andre nyhetskilder enn en HR-ansatt. Dessuten trenger noen fullverdig tilgang til flere titler, mens andre kun trenger tilgang når de er på kontoret. Schibsted Bedrift dekker disse behovene, uttaler Bård Skaar Viken, Direktør Brukermarked i Schibsted Media.


Vi har abonnementer tilpasset din bedrift

Trykk på størrelsen på din bedrift for å se priser og produkter:

Liten bedrift

1-5 ansatte

Asset 1.svg

Stor bedrift

6 eller flere ansatte