Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

Kundecase 12 Januar 2019

Vi har styrket tilgangen til de nyhetene vi er helt avhengige av

For Vinmonopolet er det nødvendig å holde seg oppdatert på alt fra vinanmeldelser og nytt om bransjen til næringseiendommer. Det får de med Schibsted Bedrift.

Vi har styrket tilgangen til de nyhetene vi er helt avhengige av

For Vinmonopolet er det nødvendig å holde seg oppdatert på alt fra vinanmeldelser og nytt om bransjen til næringseiendommer. Det får de med Schibsted Bedrift.

– Vi får dekket informasjonsbehovet på en veldig enkel måte mens vi er på jobb, uansett om man vil bruke mobil eller pc, sier Halvor Bing Lorentzen, direktør for kommunikasjon og samfunn i Vinmonopolet.

Da kjedekontoret i fjor meldte flytting til nye lokaler like ved Operaen, ryddet de like gjerne i avisabonnementene også. En rekke riks-og lokalaviser ble erstattet av færre titler, men flere ansatte får nå bedre tilgang gjennom digitalabonnement som også sørger for at alle har den avisen de trenger «for hånden».

Fra Schibsted blinket de seg ut bedriftsabonnement fra Aftenposten, VG+ og E24.


Måler og betaler for reell bruk

– Om det er Ingvild Tennfjord som anmelder en vin, nye etableringer i bransjen eller en nyhet om næringseiendommer som kan være relevante for oss, er det stoff vi er avhengige av i arbeidet vårt, sier Lorentzen.

– Ved å registrere kjernebrukere kan vi måle og betale for den reelle bruken, og får også en langt enklere fakturaadministrasjon når alle abonnementene samles på én faktura, sier Lorentzen.

Enkelt for hver bruker

For Vinmonopolet var overgangen til denne innkjøpsmodellen en naturlig del av en generell digitalisering hele selskapet går gjennom. Bevissthet rundt bruk av papir spilte også en rolle, der trykte prislister for eksempel er borte fra butikkene.

– I tillegg til å være enklere for oss, er det enkelt for hver bruker. Så fort de har en Schibsted-konto, som mange allerede har for eksempel for å bruke Finn.no, er det bare å lese i vei!

Nysgjerrig på om dette kan gjøre avishverdagen enklere også hos dere? Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å finne de titlene som passer best til din bedrift.


Bedriftsabonnement

Et bedriftsabonnement gir den beste og mest personlige leseropplevelsen, og er perfekt når man vil lese nyheter på farten.


Kontortilgang

Med en enkel løsning som kontortilgang kan alle få tilgang til låste saker når de er koblet til nettverket på arbeidsplassen.

Dagspass

Med dagspass får alle i bedriften lesetilgang til flere av Schibsteds titler i et begrenset tidsintervall hver dag.

Våre løsninger

Vi skaper løsninger sammen med våre kunder.

Cartoon

Det koster lite å få ansatte som tenker større

Store tanker kan oppstå på uventede steder. Med bedriftsabonnement fra Schibsted Bedrift kan alle på jobben lese nyheter når, hvor og hvordan de selv foretrekker.

Vi har abonnementer tilpasset din bedrift

Trykk på størrelsen på din bedrift for å se priser og produkter:

Liten bedrift

1-5 ansatte

Asset 1.svg

Stor bedrift

6 eller flere ansatte