Y


Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

Mini-podkast: Syn på saken

En sak har alltid flere sider, og skal du være i stand til å ta informerte avgjørelser, gjelder det å ha sett på en problemstilling fra flere vinkler.  I den nye mini-podkasten Syn på saken forteller vi deg hva det betyr.

Utgiver: Schibsted Bedrift

Produksjon og regi: Håkon Sollund og Andreas Bastian Nordberg fra Manus

Programleder: Marius Lorentzen

Gjester: Sjefredaktørene Trine Eilertsen, Gard Steiro, Lars Håkon Grønning, Frøy Gudbrandsen, og Christian Haraldsen fra Gjensidige og Derya Incedursun fra Nordea.


Episode 1 – Hva tenker sjefredaktørene om sommeren?

Fremtiden er vanskelig å spå, men én ting er sikkert: I sommer vil nyhetene dreie seg mindre om flått og solkrem, og mer om pandemien og ringvirkningene av den. Kan vi reise i år? Har vi riktig forsikring? Bør vi spare penger? Bruke dem? Vi får høre fra kommunikasjonssjef i Gjensidige Christian Haraldsen, og får et innblikk i hvordan de forskjellige Schibsted-redaktørene angriper sommerens viktigste temaer.

Episode 2 – Boliglån, reiseforsikring og aksjefond – hvorfor må man se privatøkonomi fra flere synsvinkler?

Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea mener mediene har blitt merkbart mer opptatt av økonomi. For Trine Eilertsen og Aftenposten dreier privatøkonomi seg om å gi folk overblikk og en mulighet til å orientere seg. E24 skal være nyhetsledende i Norge å følge utviklingen i boligmarkedet, valutakurser og rentemarkedet. For Gard Steiro og VG er det et mål å gjøre komplekse problemstillinger forståelige for den enkelte. Hør hvorfor du trenger flere perspektiver for å kunne se hele bildet her.

Episode 3 – Kommer kjøpefesten etter covid?

Vi har utsatt reiser, vi har utsatt kjøp, vi har utsatt hygge og kos, og nå vil vi ta igjen. Ekspertene tror kjøpefesten kommer – men kommer den for alle? Hør hva sjefredaktørene i Schibsted, og forbrukerøkonom fra Nordea, Derya, mener om saken i episode 3 av Syn på saken fra Schibsted Bedrift.