Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

DENNE SAKEN ER EN DEL AV EN KAMPANJE FOR SCHIBSTED BEDRIFT, 25 mai 2020

Dette er Schibsted Bedrift:

Så enkelt gir du dine ansatte full tilgang til nyheter

Oppdaterte og samfunnsengasjerte ansatte tar bedre beslutninger og styrker bedriftens konkurransekraft. Vi har samlet alle Schibsteds nyhetskilder på ett sted. Slik sørger du for at dine kollegaer enkelt får tilgang til nyheter – både på jobb, på reise og ikke minst på hjemmekontoret.

Dette er Schibsted Bedrift:

Så enkelt gir du dine ansatte full tilgang til nyheter 

Oppdaterte og samfunnsengasjerte ansatte tar bedre beslutninger og styrker
bedriftens konkurransekraft. Vi har samlet alle Schibsteds nyhetskilder på ett sted. Slik sørger du for at dine kollegaer enkelt får tilgang til nyheter – både på jobb, på reise og ikke minst på hjemmekontoret.

Det å ha ansatte som følger med på samfunnsutviklingen, på bransjen og på hva som skjer i verden forøvrig, er en verdifull ressurs. Jevnlig påfyll av kunnskap og informasjon er med andre ord en god investering, og gjennom Schibsted Bedrift kan dine ansatte få full tilgang til 16 av Norges viktigste nyhetskilder.

– Fordelen med å velge nyhetstilgang gjennom Schibsted Bedrift er det store utvalget av nyhetskilder dere kan velge fra. Våre nyhetskilder dekker et bredt spekter av interesser og fagfelt, og treffer dermed ulike områder som politikk, energisektoren, økonomi, alt etter hvilke titler som velges, forteller Therese Jacobsen, produktsjef i Schibsted Bedrift.   

Her finner du en oversikt over alle nyhetskildene tilgjengelig gjennom Schibsted Bedrift.

Hun mener at full tilgang til nyhetskilder er et av de viktigste arbeidsverktøyene en bedrift kan ha for å sikre at organisasjonen holder seg oppdatert på utviklingen i markedet og samfunnet forøvrig.

– I tillegg sikrer du at alle ansatte får like vilkår for å bli en kunnskapsressurs for bedriften, og det skaper grobunn for et godt fellesskap, sier hun.


Material property, Font, Rectangle, Line

Sett sammen nyhetskilder som passer best for din bedrift

Gjennom Schibsted Bedrifts administrasjonsverktøy velger dere enkelt hvilke nyhetskilder som er mest relevant, og setter sammen en skreddersydd løsning. Med 16 ulike medier å velge mellom, kan dere plukke både regionale og nasjonale titler i en miks som gir et godt nyhetsgrunnlag. Prisen tilpasses behov og bruk, og dere betaler kun for det som er relevant for deres bedrift.

Bedriftsabonnement gir full tilgang hvor som helst og når som helst

Mange norske bedrifter har en høy grad av fleksibilitet knyttet til hvor og når man arbeider. Ikke minst har tiltakene i forbindelse med koronaviruset gitt økt behov for å kunne arbeide effektivt også utenfor kontoret. For arbeidsgivere vil det derfor være en trygghet i å vite at de ansatte har den samme tilgangen til nyhetskilder uavhengig av hvor de befinner seg.

– I perioder der mange ansatte jobber utenfor kontoret og for eksempel sitter på hjemmekontor, kan det være en fordel at alle har tilgang til den samme informasjonen og de samme nyhetskildene. Det samme gjelder de ansatte som reiser mye, og som har behov for å oppdatere seg på det som skjer underveis, sier Therese Jacobsen i Schibsted Bedrift.

AdobeStock_170556216.jpeg

Enkel innlogging og enkel administrasjon

Å gi sine ansatte tilgang til nyheter er ikke noe nytt, men når alle har det samme tilbudet digitalt, kan både penger - og ikke minst tid - spares ved å strømlinjeforme innkjøpet. Med en bedriftsavtale vil den totale kostnaden i mange tilfeller reduseres samtidig som nyhetstilgangen til den enkelte vil bli bedre.

– Schibsted Bedrift er til for å hjelpe bedrifter med å gi sine ansatte tilgang til de beste nyhetskildene i Norge, skreddersydd for deres behov, på en enkel og smart måte, avslutter Jacobsen.

Elkjøp sparte både tid og penger på å velge Schibsted Bedrift – les mer om deres erfaring med nyhetstjenesten her

Sett sammen nyhetskilder som passer best for din bedrift

Vi har abonnementer tilpasset din bedrift

Trykk på størrelsen på din bedrift for å se priser og produkter:

Liten bedrift

1-5 ansatte

Asset 1.svg

Stor bedrift

6 eller flere ansatte