Y

Bedriftsabonnement på Norges viktigste nyhetskilder

Dette er Schibsted Bedrift:

Så enkelt gir du dine ansatte full tilgang til nyheter

Oppdaterte og samfunnsengasjerte ansatte tar bedre beslutninger og styrker bedriftens konkurransekraft. Vi har samlet alle Schibsteds nyhetskilder på ett sted. Slik at bedrifter kan gi sine ansatte enkel og fleksibel tilgang til nyheter, kunnskap og inspirasjon – både på jobb, på reise og ikke minst på hjemmekontoret.

Dette er Schibsted Bedrift:

Så enkelt gir du dine ansatte full tilgang til nyheter 

Oppdaterte og samfunnsengasjerte ansatte tar bedre beslutninger og styrker
bedriftens konkurransekraft. Vi har samlet alle Schibsteds nyhetskilder på ett sted. Slik sørger du for at dine kollegaer enkelt får tilgang til nyheter – både på jobb, på reise og ikke minst på hjemmekontoret.

Det å ha ansatte som følger med på samfunnsutviklingen, på bransjen og på hva som skjer i verden forøvrig, er en verdifull ressurs. Jevnlig påfyll av kunnskap og informasjon er med andre ord en god investering, og gjennom Schibsted Bedrift kan dine ansatte få full tilgang til flere av Norges viktigste nyhetskilder.

Fordelen med å velge nyhetstilgang gjennom Schibsted Bedrift er det store utvalget av nyhetskilder man kan velge fra. Våre nyhetskilder dekker et bredt spekter av interesser og fagfelt, og treffer dermed ulike områder som politikk, kultur og økonomi, alt etter hvilke titler som velges.

Her finner du en oversikt over alle nyhetskildene tilgjengelig gjennom Schibsted Bedrift.

Full tilgang til nyhetskilder er et av de viktigste arbeidsverktøyene en bedrift kan ha for å sikre at organisasjonen holder seg oppdatert på utviklingen i markedet og samfunnet forøvrig.

I tillegg sikrer man at alle ansatte får like vilkår for å bli en kunnskapsressurs for bedriften, og det skaper grobunn for et godt fellesskap.  


Material property, Font, Rectangle, Line

Sett sammen nyhetskilder som passer best for din bedrift

Gjennom Schibsted Bedrifts administrasjonsverktøy velger man enkelt hvilke nyhetskilder som er mest relevant, og setter sammen en skreddersydd løsning. Med både regionale og nasjonale titler i én miks som skapes et svært godt nyhetsgrunnlag. Prisen tilpasses behov og  bruk, og man betaler kun for det som er relevant for den enkelte bedrift.

Bedriftsabonnement gir tilgang hvor som helst og når som helst

Mange norske bedrifter har en høy grad av fleksibilitet knyttet til hvor og når man arbeider. Ikke minst har tiltakene i forbindelse med koronaviruset gitt økt behov for å kunne arbeide effektivt også utenfor kontoret. For arbeidsgivere vil det derfor være en trygghet i å vite at de ansatte har den samme tilgangen til nyhetskilder uavhengig av hvor de befinner seg.

I perioder der mange ansatte jobber utenfor kontoret og for eksempel sitter på hjemmekontor, kan det være en fordel at alle har tilgang til den samme informasjonen og de samme nyhetskildene. Det samme gjelder de ansatte som reiser mye, og som har behov for å oppdatere seg på det som skjer underveis.

AdobeStock_170556216.jpeg

Enkel innlogging og enkel administrasjon

Å gi sine ansatte tilgang til nyheter er ikke noe nytt, men når alle har det samme tilbudet digitalt, kan både penger - og ikke minst tid - spares ved å strømlinjeforme innkjøpet. Med en bedriftsavtale vil den totale kostnaden i mange tilfeller reduseres samtidig som nyhetstilgangen til den enkelte vil bli bedre.


Sett sammen nyhetskilder som passer best for din bedrift

Vi har abonnement tilpasset din bedrift

Trykk på størrelsen på din bedrift for å se priser og produkter:

Liten bedrift

1-5 ansatte

Asset 1.svg

Stor bedrift

6 eller flere ansatte