Y

Fleksibel prismodell

Din kundekontakt setter sammen et tilpasset tilbud basert på antall nyhetskilder, antall tilganger, og hvilke løsninger dere velger.


Enkel implementering

Vi hjelper store og små bedrifter med å ta i bruk løsningene våre.


Enkel administrasjon

Bedriften kan selv administrere tilganger og produktendringer og får full oversikt over innkjøpet.


Skreddersydd løsning

Sett sammen et sortiment av nyhetskilder som gir alle ansatte muligheten til å følge med på utviklingen i samfunnet - på sin måte.

Bedriftsabonnement

Et bedriftsabonnement gir den beste og mest personlige leseropplevelsen og er perfekt når man vil lese nyheter på farten. Alle våre fordeler som blant annet e-avis, arkiv, nyhetsbrev og fordelskort er inkludert. Bedriften får også tilgang til vår bedriftsportal som gjør det enkelt å registrere og administrere tilganger. Løsningen passer ansatte som har et høyt nyhetskonsum, fleksible arbeidstider og eller mye reisevirksomhet.

Dagspass

Med dagspass får alle i bedriften lesertilgang til flere av Schibsteds titler i et begrenset tidsintervall hver dag. Da kan alle lese låste saker både hjemme og på jobb. Løsningen passer for bedrifter med mange ansatte, som har behov for å være oppdatert på nyhetsbildet og trenger tilgang på ulike tidspunkter og lokasjoner gjennom døgnet.

Kontortilgang

Med en enkel løsning som kontortilgang kan alle få tilgang til låste saker når de er koblet til nettverket på arbeidsplassen. Da kan alle lese låste saker når de er på kontoret. Løsningen passer for bedrifter med mange ansatte på en eller få lokasjoner, og som kun har behov for å lese nyheter når de er på kontoret. Løsningen gjør det også mulig å få lese flere aviser.

Kombiner løsninger

Din kundekontakt setter sammen en løsning tilpasset din virksomhet. Kanskje alle i bedriften trenger tilgang til kontorløsningen og andre trenger bedriftsabonnement? Velg mellom 21 av Norges viktigste nyhetskilder.

Schibsted_Illustration_RGB_Mobile.pngSchibsted_Illustration_RGB_StopWatch_3.pngSchibsted_Illustration_RGB_Office.pngpuzzle_darkbg_square.svg
Schibsted_Illustration_RGB_Mobile.png
Schibsted_Illustration_RGB_StopWatch_3.png
puzzle_darkbg_square.svg
Schibsted_Illustration_RGB_Office.png

BEDRIFTENS NAVN

ANTALL ANSATTE SOM ØNSKER TILGANG

1-5 ansatte
6-40 ansatte
40+ ansatte

KONTAKTPERSON

STILLING

E-POSTADRESSE

TELEFONNUMMER

HVA ER DU INTERESSERT I? (DU KAN VELGE FLERE)

Aftenposten inkl. E24
Bergens Tidende inkl. E24
Stavanger Aftenblad inkl. E24
VG
E24
Full Tilgang

Meld uforpliktende interesse, så kontakter vi deg!

Schibsted Norge AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn her. Opplysningene brukes til å behandle din forespørsel og for å ta kontakt med deg. Du kan finner mer informasjon om Schibsteds behandling av personopplysninger her.

Schibsted_Bedrift_logo_hvit_liggende.svg